top of page

Ден 44: Социалното дистанциране

Updated: Jan 29, 2021

Здравейте, приятели и иноватори! Поздрави от екипа на EcoFeeder!


Изминаха 44 дена от въвеждането на извънредното положение в страната, наложено поради разпространението на всеизвестния вирус. На всички ни трябваше да се приспособим към промените, което за нещастие не винаги е лесно. Не всички са способни да направят плавен преход от ежедневието към изолацията. Все пак, екипът ни се надява всички вие да се пазите и да не се напрягате от проблемите, възникващи по време на тази ситуация.


В това положение е лесно човек да изпадне в състояние на тревожност и дори безпомощност. В такива случаи е важно човек да поддържа връзка с хората и да гледа на нещата откъм позитивната им страна. По тази причина членовете на екипа ни в продължение на седмица ще споделят материали от личния си живот, както и съвети за преодоляване на тежките моменти. Надяваме се по този начин да помогнем на всички да са продуктивни и да се чувстват комфортно в създалата се некомфортна ситуация.


За нас изолационният период не се изразява единствено в самоизолацията. Сега е нужно да споделяме помежду си и да се подкрепяме взаимно. Нека сме силни заедно, за да можем смело да посрещаме трудностите!

3 views0 comments
bottom of page